Jag lever!

Tiden går så fort och jag har knappt suttit vid datorn de senaste veckorna. Det går inte att lägga upp bilder via mobilen, så då har det helt enkelt inte blivit av.
Men jag ska försöka skärpa mig. ;-)
 
Bebisen bökar på för fullt i magen, jag älskar att känna de små buffarna, som faktiskt blivit ganska starka.
 
 
Dagens mage, v 20+1.
 
 Lillhjärtat som ser ut som en liten apa. ;-) Ligger och snuttar på sin fot. :-)
v 18+2
 
Finaste bebisen!
 
Än så länge så mår jag hur bra som helst,men känner att det börjar bli lite jobbigt på jobbet. Jag får ont i magen av alla tunga lyft, blir trött fort och får ont i fötterna. Magen är ivägen när man ska lyfta stora lådor, och det är jobbigt att böja sig ner eftersom magen är som en hård boll. På fredag ska jag och chefen gå igenom papprena till f-kassan så får jag hålla tummarna att jag får gå hem i mitten av november.
 
Fyra nätter i rad nu har jag börjat få kramp i vaden, o satan vad ont det gör. :-( Men än är det min enda krämpa så jag får väl vara glad för det. ;-) Jag tycker det är mysigt att vara gravid, och att magen börjar synas.
 
Har funderat på det här med gravidförsäkring är det något man bör skaffa? Vad ska man ha för försäkring isf?
Det är ju en helt ny värld det här med graviditet och bebisar. :-)
 
Nu kallar snart sängen, så gonatt!

Morgonmagen v 18

Det funkar inte att lägga in bilder från mobilen, så här kommer morgonmagen från veckan!
 
 
Den ser inte speciellt stor ut, men nu kan jag endast ha ett par av mina byxor.. så får nog bli en vända på stan i veckan. Bebisen sparkar på som bara den.. särskilt om jag äter glass eller något annat sött. :-) Den fick in några rejäla kickar igår så P också fick känna. :-) Mysbebis!

jobb igen.

Nu är semestern snart slut och jobb på måndag igen. Fattar inte vart veckorna tagit vägen. Men måste ju erkänna att det är lite lättare när jag vet att jag förhoppningsvis får gå hem igen om mindre än ett halvår. :-) Jag längtar som tusan efter bebisen.. O det är så mysigt när den gör sig påmind lite då och då under dan. Älskade lillhjärta! <3 Här där jag bor har de slutat med föräldraträffar. Förut visste jag inte om man skulle gå på något sånt, men nu skulle jag faktiskt vilja det. Känner mig lite ensam i graviditeten, förutom p då. Hade varit kul o känna folk som sks ha ungefär samtidigt. Men det löser sig säkert. :-) Nu ska jag njuta av mina två sista lediga dagar!

RSS 2.0