När hände detta??

Nu är vi nere på två siffrigt! 99 dagar kvar till bebisen väntas komma! När sjutton hände detta? :-D vi längtar så!!

en liten pojke??

Allt var jättebra idag hos bm. Jag ligger längst ner på kurvan med min lilla mage, men eftersom varken jag eller p är särskilt stora så tyckte inte bm att det var alls konstigt. Jag var ju "innanför" kurvan iallafall. :-) tycker att det är skönt att magen inte är jättestor. Jag kan fortfarande ha ett par av mina vanliga jeans! Även om jag får lite häng i dom. Haha. Hjärtljuden på bebisen låg på 136, så jag står fast vid att jag tror att det är en liten grabb i magen! <3 även om bm sa att det där med hjärtljud är en myt. :-) vi får se, jag blir överlycklig vilket som, det är ju vår lille bebis!

v 25+0

V25+0, nu är det bara 15 veckor kvar!! Femton! Ingenting ju. :-) tre månader tills vi får träffa vårt lillhjärta. :-) som vi längtar! Jag tror det är en pojke, men idag köpte jag en supersöt flickbody, det enda flickiga plagg jag köpt.. Men jag kunde inte låta bli. Blir det en pojk så får vi spara den eller ge bort den. :-) Imorgonbitti ska vi till barnmorskan och lyssna på hjärtljuden för första gången.. Spännande! Idag fick jag även brev från fk. Hel graviditetspenning från 12 november!!! Är så lättad och glad! Kommer sova gott inatt. ;-)

Hallelujah

 
Jag är inget fan av Molly sandén precis.. men bebisen verkar älska -eller avsky ;-) henne när hon sjunger den här låten. Vi har provat lite olika musik med mobilen på magen, men så fort vi spelar den här låten så börjar det sparkas hejvilt. haha. Har provat flera gånger, och just denna låt ger verkligen respons.
 
Provar precis nu..när det är tyst lugnar bebisen ner sig, sätter jag på låten så börjar det sparkas igen. :-) Mitt lilla hjärta <3
 
 
Igår ringde FK mig. Jag blir bara beviljad halv graviditetspenning.. bara för att jag kan stå i kassan i två timmar per dag. Det är bara det att vi inte har några bra kassor, det är mycket lyft och snedvridna rörelser och ingen möjlighet att sitta ner. Dessutom är det mitt i julruschen då. Jag frågade vad jag ska göra resterande tid, då jag inte står i kassan, och det sa hon att min chef får bestämma. Han tycker det är helt knäppt, han ska ringa tillbaka till henne och se om han kan få igenom hel gp, för det är det bästa för alla tror jag. Inte nog med det så har lönekontoret uppgett fel uppgifter på min ansökan (??) och när fk ringt dom hade dom sagt 28000 mindre än vad dom skrev. Det kändes skitdumt för mig, eftersom min chef skickade papprena till lönekontoret just för att det skulle bli rätt. *SUCK*. När jag ringde lönekontoret så verkade dom mest yra, och tillsist så verkade det som att dom glömt räkna med ob när de pratade med fk nu i veckan. Jag blir TRÖTT.
 
Nu är låten slut, och bebisen lugnat sig. ;-)
 
Igår var vi och beställde barnvagn också! Men ska inte hämta den förrän i början på december. Det blir en svart brio happy med vit insida, med hårdlift,  knäledshandtag och lufthjul. Tror att den kommer bli perfekt för oss. :-)

Gratis är gott!

Glömde ju, :-)
 
Har ni hämtat ut några gratisprylar än? För några veckor sedan så hämtade vi ut en baby to be box på apoteksgruppen (tror jag det var). Innehöll två pappatidiningar, en vi föräldrar, en napp och lite prover på babyprodukter, ett tuggummipaket och en massa broschyrer. Men jag är nöjd. Det var ju gratis. ;-)
 
   
Sen har vi hämtat ut en gratis body från kappahl också, blev en hel enkel vit med knappar, då vi redan köpt en del från newbieserien. ;-)

Vi ska nog beställa vagn om ett par veckor, och då ska jag se om jag kan hämta ut babyboxen på babyproffsen också, som sagt, gratis är gott. :-D
 
 

v. 23

Tiden går verkligen fort nu, fast ändå långsamt. Bebisen rör sig för fullt i magen, och ibland ligger den så man kan urskilja vad som är huvud och vad som är rumpa. :-) Den ger ifrån sig så kraftiga sparkar ibland att man både ser och känner utanpå kläderna. Älskade lilla bebis, vad vi längtar efter dig!!
 
Graviditetskrämporna börjar komma sakta men säkert.. ryggen värker varje morgon när jag vaknar, och på jobbet ska vi inte tala om. Mest svanken, och det gör ofta ont i magen, som runt om, och som mensvärk. Gissar att det kanske är lite växtvärk? Alla tröjor sitter åt och jag ser faktiskt gravid ut nu! <3 Men jag älskar min mage, och jag älskar när bebisen sparkar och boxar där inne.. jag undrar så vad det är för en liten filur. ;-)
 
I förrgår skickade jag in mina papper till försäkringskassan. Min chef skrev båda papprena, och sedan fick jag läsa vad han skrivit, och allt lät jättebra. Men nu i efterhand när jag googlat och läst här i bloggarna hur ni andra gjort får jag lite panik över att jag inte skrev mer. Vi fyllde endast i de rader som fanns på pappret. Alla andra verkar ha skrivit flera A4 sidor..
 
Så nu har jag suttit och skrivit hur mina arbetsdagar ser ut, fick ner lite mer än 3 handskrivna A4, som jag kommer skicka in vid en ev överklagan ifall jag får avslag.
 
Jag tror inte jag kommer palla att jobba innan bebisen kommer, med tanke på att det blir mitt i julruschen. Jag har sökt från 14 november, så jag hoppas verkligen att jag får igenom det.
 
Gårdagens mage, v 22+2. :-)
 
 

RSS 2.0