Gratislistan!

Tänkte passa på att skriva min gratislista, eftersom gratis är ju så himlans kul. ;-) Har ni fler tips så tar jag gärna emot dom, och har ni inte hämtat ut era gratispaket, så gör det!
 
*Bli medlem på http://www.alltforforaldrar.se/gravidpaketet Där får man bla en värdecheck att hämta ut en gratis body från kappahl. Man får även en massa andra erbjudanden och rabatter. Mycket kommer i brevlådan, sedan kan man gå och hämta nya erbjudanden på hemsidan. Det kostar ingenting.
 
* Paket från apoteksgruppen,http://babytobe.se/ innehöll bla 1 vi föräldrar, visserligen ett par månader gammal, men vad gör det? 2 pappatidningar, babyoljaprodukter, en napp, tuggummipaket och lite annat smått och gott.
 
*Paket från kronans droghandel,
http://www.kronansdroghandel.se/Radgivning/barnklubb/Babypaket/ Innehöll våtservetter, en napp, tidning mm.
 
 
*Paket från babyproffsen, http://www.babybox.se/bestall.aspx?gclid=CLGduqXCkLMCFQ97cAoddT8AWwInnehöll två nappar, skedar, blöjor, våtservetter mm.
 
Ett jättefint paket med en cdskiva med vaggvisor med tillhörande bok, en annan liten bok, en snuttefilt och en liten mjuk bok med "handtag". Det finns flera välkomstpaket att välja mellan. Dock måste man, om man inte vill få böcker hem i brevlådan ifortsättningen avregga sig själv. Men det gör man enkelt med de uppgifterna man får med i sitt välkomstpaket. Inget köptvång.
 
* Gilla MAM på facebook och få en gratis napp hem i brevlådan! http://www.facebook.com/MAMBaby
 
* Gilla Bambino på facebook och få en gratis sked i brevlådan! http://www.facebook.com/BambinoBaby
 
 
Det var nog det jag hämtat ut. :-) Är supernöjd med allt, är bara glad att man får det gratis! :-p
 
 

Kommentarer
Postat av: emma

Jag skickade förfrågan till dig på instagram! Jag som är emmawsvensson :)

2012-11-03 @ 20:44:39
URL: http://lyckaabovo.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0