bulldogbebis

Hur gör ni med alla dessa goa veck??
Klara har fått svamp (?) under hakorna, det luktar apa och är rött och irriterat. Det är nästan en omöjlighet att tvätta rent där, även om jag gör mitt bästa.. försöker tvätta och hålla torrt, och smörjt med bephanten. Men kanske bättre med nåt puder/potatismjöl?




min fina tjej!

Kommentarer
Postat av: Hannah

Så söt! Har hon väl fått svamp skulle du nog behöva Pevaryl, prata med BVC! Försök lägg kompresser eller en tygbit i vecken kanske när hon sover, så det inte ligger hud mot hud då blir det varmt och kletigt. Försök få det så torrt som möjligt. Dessa dubbel hakor, Vega har oxå en rejäl sådan :)

2013-02-19 @ 12:28:36
URL: http://mammasnart3.blogspot.com
Postat av: E.

Vi har många veck här med, men ännu inga problem (ta i trä..). Vi tvättar bara med ekologisk babyolja (från Weleda) och inget annat.
När svampen redan är där kanske man måste ha starkare grejor, annars är babyolja väldigt bra som rengöring tycker vi (men skippa den traditionella oljan som bara innehåller en massa paraffiner). Vi använder babyolja som rengöring till blöjområdet också, funkar himla bra och inga röda områden än så länge (ta i en himla massa trä..).

2013-02-19 @ 14:41:38
URL: http://kafferepochvaggvisor.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0