och där kom spottingsen.

Igår kom spottingsen på dag 21. 19e försöket. Jag hade inte förväntat mig något annat, och känner mig knappt ens ledsen. Fyra veckor känns otroligt långt bort, men nu kan jag åtminstone räkna neråt! Vi har bestämt oss för att köpa ett trepack. Jag läste någonstans att 70-75% blir gravida inom tre försök. Så jag håller alla tummarna jag har!

Kommentarer
Postat av: andrea

Lycka till. Köper ni för ni inte tror ni skulle få remiss via landstinget? Eller det är lång kö hos er? Jag börjar bli lite fundersam när alla bloggar jag följer väljer att betala privat. Fungerar inte vårdgarantin? Och är jag naiv som tror att vi kan börja med det när våra 3 månader med sex på recept och pergo är slut. Följer iallafall er resa med spänning.

2012-02-10 @ 15:54:45
Postat av: Emma

Måste ni gå privat? ni får ingen hjälp av landstinget alls?

Vi är väldigt kluvna i hur vi ska göra... köpa ett i taget eller köpa tre på en gång. Nu vet vi ju inte heller hur simmarna är, hade vi vetat det hade beslutet varit enklare att ta. Antar att vi måste bestämt oss till mötet på måndag med. Svårt det där. Är hans simmare bra blir det mest troligt trepack, men är de avvikande får vi ju hjälp av landstinget inom snart och då vill vi gärna utnyttja det (få lite valuta för alla skattepengarna ;)) kram!

2012-02-10 @ 16:02:23
URL: http://lyckaabovo.wordpress.com
Postat av: Svar

Tack Andrea! Vi väljer att gå privat eftersom om vi går via landstinget så får vi inte hjälp förrän i sommar, de har även uppehåll under sommarmånaderna, så då blir det till hösten istället, Sedan tar utredningen där flera månader, mot att komma igång direkt privat. Så det är mest att vi inte vill vänta. Dessutom har jag dålig erfarenhet av läkarna inom landstinget.. Har du ingen blogg så man kan följa dig lite lättare? :-)



Emma: Haha, jag förstår vad du menar. Vi tänker väl som så att vi kör tre försök privat, jag tror kostnaden ligger på 29000 för ett försök och 62000 för tre eller något sådant, så då kan man ju lika gärna ta alla tre. Skulle detta inte funka för oss, så har vi ju vår utredning och förhoppningsvis få tre försök gratis via landstinget.. som en sista utväg. vi orkar bara inte vänta på att kanske få göra ivf till våren 2013 om vi går via landstinget, mot att kanske få göra det privat i april i år om vi har tur.



Kram till er båda!

2012-02-10 @ 22:47:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0