what to do?

Nu är det fem dagar kvar av semestern, och jag tänkte att jag skulle prova mina jobb brallor för att se om jag fortfarande kunde ha dom. Det trodde jag visserligen inte eftersom dom blivit ganska tajta i magen redan innan semestern.
Nu är det så att jag inte tycker att min mage växt speciellt mycket, men jag måste blivit hemmablind. Vi fick oss ett rejält garv när kläderna åkte på. Haha
Brallorna var flera cm försmå. Om jag inte drog upp dom ala camel toe. Haha. Men då var jag nära döden i andnöd. Tröjorna, två modeller, slutade på halva magen i navelhöjd.
Jisses, vad gör jag nu? Haha. Antingen får väl chefen beställa större kläder till mig, så får dom sitta som tält upptill.. Eller så får jag gå o köpa några neutrala kläder som jag kan ha på jobb.. Jobbigt när man jobbar i butik och måste ha arbetskläder! :-)

sommar o sol

Underbara sommar! Jag är så glad att vi fick en "sommarvecka" på semestern iallafall.
Igår tog vi båda premiärdoppet för i år. Och idag har vi också tillbringat en del av dagen på stranden. Tror inte att det uppskattades riktigt av bebisen, för efter doppet blev det ett himla liv i magen. ;-)
Det är inte jätteofta jag känner något än, men när jag väl gör det så går det inte ta miste på att det är bebisen. Det roliga är att man faktiskt kan se utanpå magen ibland också, och P har känt med handen någon gång. Vet inte om det är vanligt, eller om det är för att jag är ganska så smal?

Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha bort sollukten. ;-)

övertygad!

Nu är jag säker på att jag känner bebisen!! :-D
Ligger i soffan nu, och helt plötsligt kände jag en liten kick på högersidan snett nedanför naveln. Rätt som det var kom det igen.. Och igen.. Och igen. :-D känner ett kittlande fladder med jämna mellanrum. :-D

Det gick som ett lyckorus genom kroppen! Äntligen ett livstecken från vårt lilla hjärta! Vågar knappt röra mig, för jag vill bara känna mer av bebisen! Gud vilken känsla!

Idag har vi tillbringat dagen i ullared. Har ni planer på att åka dit i dessa tider, så gör inte det! Fy farao vad folk det var!
Men vi fick lite handlat till bebisen iallafall. Känns konstigt att få gå där bland bebisprylarna och faktiskt handla!


Är så lycklig! <3

kan det vara...?

Idag har jag känt små små "bubblor" i magen. Flera gånger. Det har känts när jag legat still i sängen, ett par gånger har det varit på samma ställe precis efter varandra.
Min mage brukar strula en del.. Mycket kurrande, bubblande och läten. Men det här kändes annorlunda.
Jag vågar inte säga att det är bebisen, för säker är jag absolut inte. Men Tänk OM. :-)

V 17 imorgon!

Underbara Norrland

Igår skrev jag ett ganska långt inlägg, men sen blogg.se ändrade sidan så strular det jämt för mig. När jag skulle publicera inlägget så loggades jag ut och allt försvann, så då orkade jag inte skriva om det igen.
 
Vi har haft en veckas semester uppe i lappland, arvidsjaur närmare bestämt. :-) Utan varken telefon eller internet i den lilla byn vi var i. (hos ps släktingar) Resan började på en mysig herrgård,där vi bodde i en stor svit, med tre rum, sänghimmel och bubbelbadkar för två. ;-) Vi åt en god trerättersmiddag, där de dukat speciellt vid vårt bord, och så blev det förlovning förstås. :-D
Sedan fortsatte vi norrut, och samanlagt har vi kört 348 mil. :-)
 
Idag är jag i v 15+3. Tycker inte att det händer så mycket med magen än så länge. Lite rundare har den blivit, och byxorna spänner lite, men stor är den inte än. Jag längtar tills jag börjar känna bebisen så jag vet att den verkligen är kvar där inne. ;-)
 
Morgonmagen idag.. med fula mjukiskläder. ;-) Vi har ju faktiskt semester. ;-)
 
Lillstjärnan från KUBultraljudet.. efter mycket om och men så hon kunde mäta. :-) Nu har hjärtat förhoppningsvis vuxit lite till. :-)

det som inte får hända

Idag går alla mina tankar till fina Libra, som förlorat sin lilla flicka i magen. Jag grät när jag läste. Livet är så fruktansvärt orättvist och jag kan inte ens föreställa mig den sorgen och förtvivlan när man förlorat sitt barn. Jag har följt henne sen i början av hennes ivf, och hon har varit ett stort stöd för mig i vår resa. Man ska verkligen inte ta något förgivet, tänk att livet kan förändras från total lycka till fruktansvärd sorg på en sekund. Just nu är det mycket tankar som snurrar i mitt huvud. Det här får inte hända. Det är så fruktansvärt sorgligt.

Lycka!

Igår såg vi vårt lilla hjärta för tredje gången. Lyckan är enorm! Först på skärmen såg vi vår lille bebis ligga helt stilla, med huvudet neråt. Bm såg nog vår oro för hon sa snabbt att där är hjärtat! Och strax efter det började bebisen sprattla för fullt. :-) Hon försökte ett bra tag att få den att flytta lite på sig så hon kunde mäta, men envis som en åsna låg den kvar. :-) tillsist sa hon att vi får gå ut o gå i tio minuter, så jag hoppade omkring lite i hopp om att den skulle flytta lite på sig iallafall. Väl tillbaka så låg den fortfarande kvar, uppochner. Bm lyckades tillslut få den i lite liggande läge och kunde därefter mäta. Vi fick en låg risk, 1:14300 nånting. Allt känns helt underbart! Älskade lilla bebis! Den mätte precis som den skulle, och allt såg jättebra ut. Min bm på inskrivningen sa att de ändrar bfdatumen även vid ivf graviditeter, men hon som gjorde ul sa att de INTE ändrar vid ivf, utan håller fast vid det datumet de sagt från början. Vad har ni andra hört? Den 6 januari är det iallafall tänkt att bebisen ska anlända! :-) Skulle lägga in en bild på lillhjärtat, men blogg.se strular som vanligt. ;-)

RSS 2.0