v6 och testmissbrukare.

Jag har ännu inte fattat att jag är gravid, det känns som att vi fortfarande går och väntar på att det ska hända, men så stannar man upp och inser att det redan HAR hänt! Och då blir jag sådär fånigt lycklig! Igår gick jag in i v 6. Jag hoppas tiden går fort fram till vi ska göra vul, och jag hoppas för mitt liv att bebis lever, frodas och mår bra. Jag har noll symtom. Visst är jag lite trött, och brösten ömmar lite grann, men absolut inte mycket. Annars känner jag verkligen ingenting. Detta gjorde att jag var tvungen att testa igen! Så i lördags gjorde testmissbrukaren (jag) ett test igen. Vad underbart det är att se detta plus! Men det här med symtom oroar mig lite. Jag vet att det är väldigt olika, och det är ju jättetidigt än.. Men något mer borde jag ju känna! De symtom jag har nu är exakt likadana som de jag har från äl till bim. När kom era symtom??

Kommentarer
Postat av: Elin - Mamma till My

Ömma bröst och trötthet var det enda jag hade, fram till vecka 8 ungefär, då började jag må illa och spy som en gris :P



Du ÄR gravid gumman, även fast man inte känner sig så värst gravid i början! :D <3

2012-05-09 @ 08:16:05
URL: http://mysansfamily.blogg.se/
Postat av: lycka

För var det också trötthet och molande i början. Lite illamående och matthet kom strax innan jag skulle gå in i vecka 8.

2012-05-09 @ 15:10:00
URL: http://lyckaabovo.wordpress.com
Postat av: lycka

Nej sorry, menade strax innan vecka 7! Tänkte bakvänt där :)

2012-05-09 @ 15:11:04
URL: http://lyckaabovo.wordpress.com
Postat av: Libra

Jag har inte haft så mycket symptom. Började må lite småilla i vecka 5 när jag blev för hungrig. Sen i vecka 9 blev det värre. Nu i vecka 14 mår jag ganska bra igen. Bara när jag är hungrig som jag kan må lite illa. Har aldrig kräkts. Inga ömma bröst alls. Lite molningar som mensvärk ibland. Så man behöver inte känna så mycket. :)

Kram

2012-05-09 @ 16:49:13
URL: http://www.minbebis.com/blogg/libra/
Postat av: M.

Jag gjorde också massa test haha! Man fattade inte att det är sant! Längtar tills nästa visar + och vill stanna kvar förståss. Kram!

2012-05-18 @ 13:12:50
URL: http://barnviasahlgrenska.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0