v. 23

Tiden går verkligen fort nu, fast ändå långsamt. Bebisen rör sig för fullt i magen, och ibland ligger den så man kan urskilja vad som är huvud och vad som är rumpa. :-) Den ger ifrån sig så kraftiga sparkar ibland att man både ser och känner utanpå kläderna. Älskade lilla bebis, vad vi längtar efter dig!!
 
Graviditetskrämporna börjar komma sakta men säkert.. ryggen värker varje morgon när jag vaknar, och på jobbet ska vi inte tala om. Mest svanken, och det gör ofta ont i magen, som runt om, och som mensvärk. Gissar att det kanske är lite växtvärk? Alla tröjor sitter åt och jag ser faktiskt gravid ut nu! <3 Men jag älskar min mage, och jag älskar när bebisen sparkar och boxar där inne.. jag undrar så vad det är för en liten filur. ;-)
 
I förrgår skickade jag in mina papper till försäkringskassan. Min chef skrev båda papprena, och sedan fick jag läsa vad han skrivit, och allt lät jättebra. Men nu i efterhand när jag googlat och läst här i bloggarna hur ni andra gjort får jag lite panik över att jag inte skrev mer. Vi fyllde endast i de rader som fanns på pappret. Alla andra verkar ha skrivit flera A4 sidor..
 
Så nu har jag suttit och skrivit hur mina arbetsdagar ser ut, fick ner lite mer än 3 handskrivna A4, som jag kommer skicka in vid en ev överklagan ifall jag får avslag.
 
Jag tror inte jag kommer palla att jobba innan bebisen kommer, med tanke på att det blir mitt i julruschen. Jag har sökt från 14 november, så jag hoppas verkligen att jag får igenom det.
 
Gårdagens mage, v 22+2. :-)
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fina magen :-) Hjälp vad tiden går fort, det är ju bara ett par månader kvar till den 14 november! Jag håller på att virka babyskorna, hoppas jag får ihop det. Tyckte inte något av mönstrena jag hittade på nätet var tillräckligt fina, så jag testar mig fram. Jag hade tänkt göra plös fram som på riktiga skor, men en tjej i min fb-grupp frågade om det inte är meckigt att ta på bebisen skorna då. Jag vet inte hur du vill ha det, vill du ha plös eller inte? :-) Hoppas också på att babynesttyget kommer snart och att det passar när det väl kommer hem annars letar jag vidare.kram!

2012-09-07 @ 08:23:26
URL: http://minapyssligheter.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0